Judoleraren-examen juli 2022

We zoeken enthousiaste kinderen!

Meester Martijn en Meester Jaap zijn het afgelopen jaar bezig geweest met de cursus JBN-Judoleraar-A. De cursus is bijna afgelopen en alle opdrachten zijn afgerond – nu alleen nog de examenlessen. Daar hebben we jullie hulp bij nodig, want zonder leerlingen kunnen meester Martijn en meester Jaap natuurlijk niet laten zien dat ze goede leraren zijn. Dus… willen we jullie allemaal vragen of je mee kan doen.

Wanneer is het:Zondag 3 juli 2022, waarschijnlijk in de ochtend
Waar is het:De dojo van Lu Gia Jen
(Baambruggestraat 8A, 2546 SK, Den Haag,
vlakbij het Leyenburgziekenhuis)
Wie zoeken we:Kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar
Wat gebeurt er:Je krijgt drie kwartier judoles van Martijn of Jaap.
De locatie is anders dan normaal, maar het wordt verder gewoon een les zoals andere lessen.
Wat kost het:Een beetje tijd en verder niets
Wat levert het op:Twee gediplomeerde judoleraren

Wat moet je doen als je mee wilt helpen? Nou, hou de datum vrij (dat doe je in je eigen agenda) en laat ons weten dat je beschikbaar bent (dat doe je via deze link). Zodra we weten hoe laat we examen moeten doen, zullen we dat de mensen die zich hebben opgegeven ook laten weten. We zorgen dat jullie op tijd alle andere details krijgen.

Alvast heel erg bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien − 15 =