Judo na 23 maart 2022

Inmiddels zijn de coronabeperkingen voor sporten opgeheven. Dat betekent dat niemand meer een mondkapje of een QR-code nodig heeft. Hoera! Het betekent ook dat ouders hun kinderen weer kunnen begeleiden tot binnen in de locaties. Maar:

Het is niet de bedoeling dat kinderen zich weer standaard gaan omkleden op de locatie. Dit zorgt namelijk voor veel rumoer. Graag willen we dat de judoka’s omgekleed op de club aankomen. Mocht het buiten koud zijn doe dan over/ onder het judopak warme kleding aan. Eenmaal aangekomen kunnen die kleren bijvoorbeeld in een tas.

Uitzonderingen zijn:

  1. Volwassenen
  2. Nieuwe leden die nog niet hun eigen judopak hebben en deze moeten lenen op de club.

Wat toeschouwers betreft: het was misschien saai niet te kunnen komen kijken, het heeft de afgelopen twee jaar wel voor heel veel rust op de mat tijdens de lessen gezorgd dat er geen papa’s en mama’s aan de kant waren. Aan de andere kant begrijpen we ook wel dat ouders hun kinderen willen zien judoën, ook tijdens de les.

Daarom hebben we besloten dat elke eerste les van de maand toeschouwers welkom zijn, mits zij wel stil zijn, want rumoer aan de kant leidt tot rumoer op de mat. Zie ook de huisregels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − vijftien =